Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UNIVERSITAT D'ALACANT S'UNEIX A la INICIATIVA TIRANT DE CANÇÓ

LA UNIVERSITAT D'ALACANT S'UNEIX A la INICIATIVA TIRANT DE CANÇÓ


Dissabte 26 de febrer, el Vicerectorat d'Extensió Universitària acull en diverses de les seues seus les actuacions que conformar el complet programa de Tirant de Cançó 2011.

Es tracta d'una iniciativa d'Acció Cultural del País Valencià que acosta el gènere musical en valencià simultàniament a diferents localitats. Dels 20 concerts programats en 16 poblacions, tres d'ells comptaran amb la col•laboració de les Seus Universitàries.

En concret, la Seu Ciutat d'Alacant acollirà l'actuació de Saltamartí, a les 20.30 h del citat dia 26 de febrer. Es tracta d'un espectacle de poètica experimental en el qual Pep Toni Ferrer musica 17 poemes de Joan Brossa, tots ells inclosos en el llibre “El Saltamartí” publicat en 1969. Toni Ferrer actuarà en col•laboració de Fernando Salazar i altres músics habituals de la seua banda Oliva Trencada.

Al seu torn la Seu Universitària de la Marina comptarà amb l'actuació de L’Anna Roig i L’ombre de Ton Chien, a les 20.00 h. El grup combina amb tota naturalitat el català i el francès, amb una posada en escena de to teatral que abasta sense complexos sonoritats tant del jazz com del pop.

Finalment, el Castell de Guadalest comptarà amb la presència d'Andreu Valor, a les 19.30 h, en un concert en el qual aquest músic pregonarà l'autoestima per la nostra cultura i llengua.

Totes les actuacions tenen entrada lliure, limitada a l'aforament dels espais en els quals tenen lloc els concerts.

Fitxer adjunt: Andreu Valor

Fitxer adjunt: L'Anna Roig i L'ombre de Ton Chien


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464