Saltar apartados

PLACES PER A LES ACTIVITATS DEL SERVEI D'ESPORTS


El Servei d’Esports de la UA continua la seua labor de promoció de les diferents disciplines esportives per a la comunitat universitària i ofereix per a les pròximes setmanes diverses activitats en les seues instal•lacions.

Lliga interna d’escacs

S’ha obert el termini d’inscripció per a la lliga interna d’escacs, que tindrà les jornades els dies 22 i 23 de febrer, i els dies 15 i 16 de març. L’aula didàctica del pavelló poliesportiu de la UA acollirà aquestes sessions en horari de 18 a 21 hores.

Aquesta activitat té un preu de 10 euros, i les sol•licituds es podran presentar fins al 21 de febrer a través d’aquest formulari.

http://sd.ua.es/va/sd/formularis-i-inscripcions.html

Curs de bussejador dos estreles

Aquest curs consta de 40 hores i 4 crèdits de lliure elecció. Està orientat a l’obtenció del títol de bussejador 2 estreles de FEDAS CMAS.

Les classes, impartides pel professor Javier Pérez, començaran el 7 de març i acabaran el 27 del mateix mes, en sessions de teoria de dilluns a dijous en horari de 19 a 21 hores, i amb pràctiques els dissabtes i diumenges de 8 a 14 hores.

http://sd.ua.es/va/ceclec/cursos-de-lliure-eleccio-esportius.html

Curs de monitor cicle indoor

Aquest curs de 50 hores i 5 crèdits de lliure elecció es desenvolupa del 18 de febrer al 12 de març, els divendres de 17 a 21 hores, i els dissabtes, de 9 a 14 h i de 16 a 21 h.

L’objectiu del curs és ensenyar l’alumne perquè tinga uns coneixements bàsics de l’anatomia funcional i la seua relació amb l’activitat física i en concret amb activitats cícliques indoor com l’indoor cycling o l’indoor walking.

També s’abordaran les qüestions nutricionals que solen plantejar-se els practicants d’aquest tipus d’activitats (control de pes, ergogenia). Tot el temari, i també el formulari d’inscripció, es troben en:

http://sd.ua.es/va/documentos/ceclec/temari-cicle-indoor.pdf

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464