Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • III TROBADA UNIVERSITÀRIA PROFESSIONAL DE TRADUCCIÓ LITERÀRIA

III TROBADA UNIVERSITÀRIA PROFESSIONAL DE TRADUCCIÓ LITERÀRIA


Les jornades “L’Ull de Polisemo III. L’Ofici d’Indagar: Llenguatges Especialitzats en la Traducció Literària” reuneixen, com a continuïtat d’un procés de col•laboració iniciat ja fa dos anys, els professionals de la traducció literària amb els professionals de l’ensenyament de la traducció i, sobretot, amb els que aspiren a ser professionals: els estudiants de les nostres facultats.

En una trobada que uneix el rigor amb el lliure intercanvi d’opinions i la discussió oberta, els enamorats de la literatura i la traducció debatran durant dos dies i mig sobre les qüestions que els afecten, i posaran l’èmfasi en aquesta edició en les literatures que desafien el coneixement especialitzat del traductor, com són les literatures de gènere (històrica, policíaca, tecnològica, jurídica…).

Les activitats es desenvoluparan a la Seu Ciutat d’Alacant, del 12 al 14 de maig, i disposen de dos crèdits de lliure elecció i del certificat de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE). La matrícula ha de fer-se a través del telèfon 965 90 98 48 o en l’adreça dtint@ua.es del Departament de Traducció i Interpretació de la UA.

Aquestes jornades, organitzades per la Seu Ciutat d’Alacant i Ace Traductores, tenen la col•laboració del Consell d’Alumnes de la UA, la Facultat de Filosofia i Lletres, el Departament de Traducció i Interpretació, l’Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), i la Xarxa d’Universitats Lectores (RUL).

Més informació en http://web.ua.es/va/sedealicante/seu-ciutat-d-alacant.html

Fitxer adjunt: Programació completa-1723


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464