Saltar apartados

JORNADES D'HANDBOL I ESCACS EN LA UA


Ja és oficial que la Universitat d’Alacant serà la seu d’organització dels Campionats d’Espanya Universitaris d’handbol femení i masculí i d’escacs. Els projectes es portaran a terme juntament amb la Universitat Miguel Hernández per a organitzar en total 5 campionats de proximitat. Així, la UMH serà la seu dels Campionats d’Espanya Universitaris de tennis i pàdel.

Els campionats tindran lloc entre els dies 8 i 13 de maig d’enguany. En aquestes dates s’espera la presència de 600 esportistes universitaris que visitaran el nostre campus i la ciutat d’Alacant.

Al pavelló de la UA es podran veure tots els partits de l’handbol masculí i les semifinals i final de l’handbol femení. Al pavelló poliesportiu de Sant Joan es disputarà la primera fase de l’handbol femení. Les jornades d’escacs es desenvoluparan a l’hotel Husa Alacant Spa-Golf.

Segons el director del Servei d’Esports, Rafael García “Per a la nostra Universitat, és un orgull i una gran satisfacció que el Consell Superior d’Esports ens haja concedit per al 2011 els Campionats d’Espanya Universitaris d’escacs i d’handbol en les modalitats masculina i femenina. Sens dubte, és un premi a uns esports que estan molt implantats en la competició universitària i que, any rere any, ens representen en les diferents competicions autonòmiques, nacionals, i en algun cas, com l’handbol masculí, en les internacionals. Vull ressaltar la labor de foment i promoció que han fet els tres monitors que estan al capdavant d’aquests esports, Isidre Pérez, Jose Ignacio Prades Pons en handbol i Marcos García Ramos en escacs. D’altra banda i, com en edicions anteriors, posarem tot el nostre esforç perquè l’organització i la competició siguen òptimes.”

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464