Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ELS GUANYADORS DEL 'TOCA, TOCA' , EN CONCERT AL PARANIMF

ELS GUANYADORS DEL 'TOCA, TOCA' , EN CONCERT AL PARANIMF

La convocatòria Toca, Toca de grups musicals emergents de la UA ha tingut una gran acollida entre la comunitat universitària, amb més de cinquanta propostes de diversos estils musicals. El concert dels grups guanyadors, Versos Rotos i Facasay Energetic System, tindrà lloc al Paranimf el 13 d’abril, a les 20.00 hores. El jurat, format pel director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés, el coordinador tècnic de Toca, Toca, Joaquín Quílez, i Juan Francisco Corredera, dels 40 Principales d’Alacant, va emetre la decisió la setmana passada. Cal destacar que la convocatòria continua oberta a noves propostes, i els grups seleccionats tindran l’oportunitat d’actuar en pròxims concerts del Secretariat de Cultura.

El grup Versos Rotos va nàixer el 2006 i, des de llavors, ha oferit més de quaranta concerts en diferents espais de la província. Els seus temes pop rock han cridat l’atenció del productor i músic Lucas Masciano, amb qui han gravat a Barcelona el seu primer EP, amb tres cançons. Encara així, segons Tomás Gomis, bateria del grup, “no ens agraden les etiquetes, preferim que siga el públic qui definisca el nostre estil”. Per la seua banda, Facasay Energetic System és una agrupació de reggae i soul integrada pels músics Fany la Loka del Boske, Alca, Saray ConY i Luker SkyPop. Amb els seus temes Equilibrio, Rumanas o Interludio Love ofereixen un directe “amb un espectacle ple de cançons positives”, segons afirma el grup.

Entrada lliure, limitada a la capacitat del recinte.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464