Saltar apartados

GRUPS GUANYADORS DE LA CONVOCATÒRIA 'TOCA, TOCA'


La convocatòria Toca, Toca de grups musicals emergents de la UA ha tingut una gran acollida entre la comunitat universitària, i s’han presentat més de cinquanta propostes que abastaven un ampli ventall d’estils musicals.

El jurat, format pel director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés, el coordinador tècnic de Toca, Toca, Joaquín Quílez, i Juan Fran Corredera, en representació de la Cadena 40 Principales d’Alacant, ha decidit que els dos guanyadors de la convocatòria Toca, Toca són els grups Versos Rotos i Facasay Energetic System. Com a conseqüència d’aquesta resolució, els grups esmentats actuaran en el concert del pròxim dimecres 13 d’abril, a les 20.00 hores, al Paranimf de la UA.

El grup Versos Rotos va nàixer el 2006, i des de llavors han oferit més de 40 concerts en diferents espais de la província. Recentment han gravat un EP amb el productor i músic Lucas Masciano. Per la seua banda, Facasay Energetic System és una agrupació d’estil reggae i soul integrada per quatre músics. En el seu myspace es poden escoltar els temes del seu repertori.

Cal indicar que la convocatòria continua oberta a la presentació de noves propostes, i que els grups seleccionats tindran oportunitat d’actuar en pròxims concerts que organitzarà el Secretariat de Cultura.

El concert Toca Toca del 13 d’abril té entrada lliure, limitada a la capacitat del recinte.


Els grups en myspace:

http://www.myspace.com/versosrotos


http://www.myspace.com/fanylalokadelboske


Més informació en:

http://www.veu.ua.es/va/tocatoca/inscripcio

Fitxer adjunt: Fany la Loka del Boske


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464