Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • I JORNADA DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA BENIDORM 2011

I JORNADA DE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA BENIDORM 2011

Tots els estudiants (i públic en general) interessats a conèixer i promocionar la cultura de la responsabilitat social corporativa estan invitats a acudir dimarts que ve, 19 d’abril, a la I JORNADA SOBRE RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA (RSC) BENIDORM 2011, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm. Aquesta iniciativa, que sorgeix com a fruit del conveni de col•laboració signat entre el Vicerectorat de Extensió Universitària de la UA i la Regidoria d’Ocupació de Benidorm, tracta de sensibilitzar els diferents agents socials sobre la importància de la RSC, i crear un espai de trobada entre la Universitat, l’empresa, la banca, els sindicats i el tercer sector. Per a fer-ho, es disposarà de la presència de professors i catedràtics especialitzats en la matèria, a més de múltiples entitats que treballen per a promocionar la temàtica: l’OCU, diferents observatoris de Responsabilitat Social Corportiva, TRIODOS BANK de la mà de Joan I. Melé, autor del llibre Dinero y conciencia: a quién sirve mi dinero, etc.

Agraïm que confirmeu l’assistència telefonant al 966 81 55 11 o remetent un correu electrònic a adminadl@benidorm.org: amb el vostre nom complet, DNI i telèfon de contacte.

L’Associació Benidormera d’Estudiants Universitaris (ABEU) posa a la disposició de tots els interessats un autobús gratuït amb l’horari següent:
- Eixida des de la UA a les 8.30 h
-Tornada des de l’Ajuntament de Benidorm a les 20.00 h

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464