Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA PASSIÓ I LA MORT DE 'JOCS PERVERSOS' AL PARANIMF

LA PASSIÓ I LA MORT DE 'JOCS PERVERSOS' AL PARANIMF


El dimarts 5 d’abril, a les 20.00 h, es representarà Jocs Perversos, a càrrec de la Resta+, de l’Aula de Teatre de la Universitat de València, dins de la programació d’arts escèniques del paranimf. La guerra de sexes, la passió i el rancor que van fer famosos als protagonistes de Les amistats perilloses són les idees fonamentals de l’obra. Aquesta activitat s’emmarca en la col•laboració entre les aules de teatre de les universitats d’Alacant, València i Vic i es completarà amb Dona’m la mà, un muntatge sobre poemes de Joan Salvat Papasseit, dirigit per Dolors Rusiñor, que la Universitat de Vic presentarà al paranimf el pròxim 9 de maig.

L’obra és una versió lliure del text Quartett, del dramaturg alemany Heiner Müller, que parla dels sentiments i el rebuig que provoquen, i ha estat realitzada per Jorge Vílchez, Jaume Nieto, Pep Sanchis i Uxue Villar. Els personatges del vescomte de Valmont i la marquesa de Merteuil són revisats pel treball d’investigació col•lectiva del taller de teatre que finalment presenta aquest muntatge. Així, el desig, la bellesa, el pecat i la mort són els eixos d’aquest drama interpretat per set dones i quatre homes, alumnes de l’Aula de Teatre de la Universitat de València, que compta amb la música d’Irene Klein i la direcció de Pep Sanchis. La producció va a càrrec de les Arts Escèniques de la Fundació General de la Universitat de València.

Les entrades estan disponibles a la llibreria Compas, Fnac, Servicam i, una hora abans de l’obra, al paraninf.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464