Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA VÍDUA D'ANTONIO GADES INAUGURA DUES MOSTRES DEDICADES AL BALLARÍ

LA VÍDUA D'ANTONIO GADES INAUGURA DUES MOSTRES DEDICADES AL BALLARÍ

La inauguració de les dues exposicions entorn del ballarí Antonio Gades va contar ahir, 12 d'abril, amb la presència d'Eugenia Eiriz, directora de la Fundació Antonio Gades i vídua del ballarí, així com de la directora de la companyia homònima, Stella Arauzo, i de l'artista alcoià Antoni Miró, autor d'una de les mostres que s'exhibeixen. Antonio Gades, 60 anys de dansa espanyola i El vent del poble, són els títols de les dues exposicions que es podran visitar fins al 2 de maig a la Sala Aifos de la Universitat d'Alacant.

Durant la inauguració, Eugenia Eiriz ha agraït al Secretariat de Cultura de la UA “el suport fonamental a la difusió de la labor del ballarí d'Elda”, que no en va ser considerat per la crítica com un dels coreògrafs més importants del món. Para Eiriz, la mostra El vent del poble evidencia l'estreta relació de dos homes -Gades i Miró- units per les seues arrels i per les seues conviccions socials i polítiques”, mentre que l'altra és una retrospectiva de la faceta artística del ballarí.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464