Saltar apartados

NIT DE CABARET, AL PARANIMF

El Paranimf de la UA albergarà el pròxim 11 de maig, a les 19.00 hores, l’espectacle de cabaret musical castellà-alemany Noches de Berlín, de la mà de Pigor i Benedikt Eichhorn, un duo de varietats berlinès que ha sigut guardonat amb el prestigiós premi Deutscher Kleinkunstpreis pel seu art de butxaca.

Les seues cançons reflecteixen en un to irònic i sarcàstic l’actualitat més palpitant del país a ritme de jazz, swing, pop i hip-hop de saló. Els diuen els revolucionaris de Berlín pels seus diàlegs picants i divertits, plens de doble sentit i jocs de paraules, amb melodies encomanadisses i cançons fresques. Pigor, seductor, crític i artista de les paraules, domina la llengua amb una gràcia desvergonyida, i el seu acompanyant, Benedikt Eichhorn, acròbata de les tecles, posa la música amb un sentit de l’humor particular.

Organitza la Facultat de Filosofia i Lletres, Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres, el Departament de Traducció i Interpretació i el Vicerectorat d’Extensió Universitària de la UA.

Entrada: 10 €
Venda: Llibreria Compas, Fnac, Servicam i una hora abans al Paranimf de la UA.

Fitxer adjunt: Cartell


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464