Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • POTENCIAR LES HABILITATS LABORALS I PERSONALS DEL TREBALLADOR

POTENCIAR LES HABILITATS LABORALS I PERSONALS DEL TREBALLADOR

28 alumnes del Màster de Direcció i Gestió de PIMES de l’Escola de Negocis de la UA han visitat la Seu Universitària de Biar. La classe, en lloc d’impartir-se en el campus de Sant Vicent, s’ha desplaçat a la Seu ja que, en aquest cas, s’utilitzava la metodologia Outdoor Training, que persegueix potenciar les habilitats laborals i personals dels treballadors per mitjà d’una metodologia vivencial basada en l’aprenentatge a través de l’experiència directa.

L’objectiu és assolir que els assistents desenvolupen determinades habilitats que després puguen ser aprofitades en la seua vida professional. Outdoor Training, com es denomina aquesta innovadora activitat, consisteix a fer jocs o activitats per equips i té un elevat component docent que persegueix la potenciació en les relacions personals entre els participants, la companyonia, les capacitats d’organització, el treball en equip, el desenvolupament de la capacitat de lideratge. Solen portar-se a terme en un entorn natural, on els participants es desinhibeixen del paper que desenvolupen en l’empresa i s’estableixen nexes d’unió en les relacions personals, difícils d’aconseguir en l’entorn laboral. Encara que semble una activitat esportiva, que també ho és, és eminentment un procés educatiu per a potenciar les habilitats laborals dels treballadors, i molts d’aquests cursos es desenvolupen des de l’entorn empresarial.

A més de professors de la Universitat d’Alacant, en aquesta jornada han participat dues de les millors empreses especialitzades en aquestes metodologies. Open Consultors (http://www.opemconsultores.es/) i Viviendo del Cuento (http://www.viviendodelcuento.net)
Prova que els alumnes es van divertir amb aquesta classe són les fotos que apareixen en la pagina de Facebook del Màster.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.203037729730983.50379.120614911306599

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464