Saltar apartados

QUÈ ÉS LA INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL?

En aquest curs, que es desenvoluparà a Cocentaina entre els dies 26 i 29 d’abril, els assistents podran conèixer què és la intel•ligència emocional a partir de les teories aportades pels grans investigadors d’aquest camp, però també coneixeran com influeixen les emocions en el nostre dia a dia, en els nostres pensaments, accions, conductes... A més, el curs oferirà la possibilitat, per als qui vulguen, d’avaluar la seua Intel•ligència emocional, i també altres variables de rellevància per a la vida pública com l’optimisme, l’empatia, personalitat o quocient intel•lectual a través de tests estandarditzats.

A partir dels interessos i necessitats dels participants, es tractarà de conèixer i aplicar aquest concepte en diferents camps: empresarial, personal o educatiu. El curs pot resultar interessant a qualsevol persona, de qualsevol nivell i qualsevol sector. Així mateix, no es requereix cap tipus de coneixement previ per a seguir-lo correctament.

Més informació i matrícula

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464