Saltar apartados

CURS D'ESTIU SOBRE L'ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

El curs Atenció a la Diversitat en la Universitat, que es desenvoluparà dins dels cursos d’estiu de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira, donarà a conèixer tot tipus de situacions que poden viure els alumnes universitaris, sobretot les derivades de malaltia o discapacitat, i també els models per a afrontar-ne la inserció a l’aula sense que això implique un tracte indiscriminat.

Per a Antonio Muñoz González i Patricia Soler Javaloy, director i secretària del curs, la importància de la labor d’integració de tots els membres de la comunitat universitària resideix en el treball en xarxa entre les diverses organitzacions i els suports externs que es necessiten per a oferir una igualtat d’oportunitats. Així, en el curs hi ha representants de la Fundació Manuel Peláez, ONCE, Universia, Nova Feina o COEPA, i de les unitats d’integració i atenció a l’estudiant de les universitats de València, Castella-la Manxa, UNED i Alacant. Tots ells reflexionaran juntament amb l’alumnat sobre les necessitats educatives específiques en el dia a dia, i la recerca de protocols comuns d’actuació.

La informació d’aquest curs, impartit del 13 al 15 de juliol, amb 20 hores i 2 CLC, i de la resta de propostes formatives d’Univerano es pot trobar en www.univerano.ua.es. Matrícula en línia, per telèfon en el 965 90 98 21, i de manera presencial a l’oficina de la Universitat Rafael Altamira, situada a la planta baixa de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464