Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ELS PREMIS NACIONALS DEL CÒMIC, EN LA UNIVERSITAT D'ESTIU

ELS PREMIS NACIONALS DEL CÒMIC, EN LA UNIVERSITAT D'ESTIU

Francesc Capdevila (Max), Paco Roca, Altarriba, Kim, Hernández Cava i Bartolomé Seguí, els autors guardonats amb el Premi Nacional del Còmic, creat pel Ministeri de Cultura el 2007, formaran part del curs Les Possibilitats Professionals i Didàctiques del Còmic juntament amb representants d’editorials del sector i docents i investigadors de les universitats de Granada, València i Alacant. L’objectiu d’aquest curs és reflexionar sobre l’evolució del còmic en els últims anys i la rellevància i difusió del Premi Nacional.

Els alumnes participants en aquest curs, orientat a educadors, professionals del còmic i aficionats, estudiaran de primera mà com és el procés d’edició del còmic, des del dibuix al contacte amb les editorials, a més de conèixer les experiències dels dibuixants i guionistes. Els autors participaran en la taula redona programada el dimecres 13 de juliol a les 10.30 hores. Per a Antonio Mula i José Rovira, director i secretari del curs respectivament, integrants del Departament d’Innovació i Formació Didàctica de la UA, “aquest curs pretén presentar el món del còmic des d’una perspectiva acadèmica i donar a conèixer les possibilitats didàctiques de la historieta com també descriure les diferents facetes professionals entorn del còmic”.

La informació d’aquest curs, de 20 hores i 2 CLC, i de la resta de propostes formatives d’Univerano es pot trobar en www.univerano.ua.es. Matrícula en línia, per telèfon en el 965 90 98 21, i de manera presencial a l’oficina de la Universitat Rafael Altamira, situada a la planta baixa de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464