Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Avaluació de l'activitat investigadora universitària

Avaluació de l'activitat investigadora universitària

Del 20 al 22 de juliol està previst que s’impartisca el curs Avaluació de l’Activitat Investigadora Universitària organitzat per la Universitat d’Estiu Rafael Altamira. Està dirigit pel professor Manuel Palomar Sanz, vicerector d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d’Alacant, i tindrà la participació d’experts i responsables dels diferents agents avaluadors del Sistema Espanyol de Ciència i Tecnologia, tals com la Comissió Nacional d’Avaluació i Acreditació de la Investigació (CNEAI), Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), Agència Nacional d’Avaluació i Prospectiva (ANEP) o l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva.

Aquest curs, dirigit al personal docent i investigador, estudiants universitaris i al públic en general, té com a principal objectiu donar a conèixer els diferents criteris que s’apliquen per a avaluar l’activitat investigadora universitària. El curs té una durada de 20 hores i comprèn, a més, dos tallers pràctics. El primer d’aquests estarà destinat a l’ús adequat dels diferents recursos electrònics disponibles en la Universitat d’Alacant per a localitzar els indicis de qualitat de les publicacions de caràcter científic. En el segon taller, es plantejaran els procediments i el model que utilitza la Universitat d’Alacant per a baremar l’activitat investigadora duta a terme pel seu personal docent i investigador.

Tota la informació sobre aquest curs es pot trobar en la pàgina www.univerano.ua.es. La matrícula es pot tramitar en línia a través d’aquesta mateixa pàgina, per telèfon, en el 965 90 98 21, o a la Secretaria de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira situada a la planta baixa de l’edifici Germà Bernàcer del campus de la Universitat d’Alacant.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464