Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Claus per a protegir la propietat industrial de les empreses

Claus per a protegir la propietat industrial de les empreses

El curs La Importància de Protegir els Drets de Propietat Industrial per a les Empreses es desenvoluparà en la Seu Universitària de Cocentaina, del 18 al 20 de juliol, amb la coordinació de M. Luisa Llobregat, professora del Departament de Dret Mercantil i Dret Processal de la Universitat d’Alacant. El curs pretén fer un repàs sobre els diferents aspectes que comprèn la propietat industrial relacionada amb l’empresa, no solament des del pla teòric, sinó a través de diferents supòsits pràctics. Es tractaran, així mateix, les invencions patentables dins del teixit empresarial, els secrets empresarials, els dissenys industrials i noms de domini. Finalment, analitzarem totes les mesures de protecció dels drets de propietat industrial que constitueixen un dels actius més importants de les empreses.

La Seu Universitària de Cocentaina ofereix allotjament per als alumnes que es matriculen en el curs, de 20 hores i 2 CLC. Les places són limitades, i l’assignació es farà per rigorós ordre de pagament. La matrícula es pot fer de manera presencial al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o en la mateixa Seu de Cocentaina (965 59 02 14). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html on es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les Seus Universitàries.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464