Saltar apartados

Comencen els Cursos d'Estiu de la UA

Amb els alumnes del English and Spanish as a Foreign Language es van iniciar ahir, 13 de juny, els Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant. Aquest curs, que ja celebra la seva sisena edició, està organitzat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA i el Department of English from The University of Memphis amb la participació de professors d'ambdues universitats. En les dues setmanes que dura el curs, els alumnes aprendran la metodologia per a ensenyar espanyol i anglès de mà de John Bensko i Xerris Hall, de la University of Memphis, i José Ramón Belda i Mar Galindo, de la Universitat d'Alacant. Amb diverses sortides de camp entre les quals es troba la visita a l'agència europea de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior (OAMI), el curs és una gran oportunitat perquè els estudiants americans coneguin amb més profunditat la cultura espanyola, i en general perquè els alumnes de diferents procedències interactuin i assoleixin un aprenentatge mutu.

Aquest curs és el primer dels 55 que componen l'oferta estival de la Universitat d'Alacant que es desenvoluparà tant en el campus de Sant Vicent com en les seus universitàries. Una vegada més, s'ha incidit en la diversitat formativa i l'adaptació dels cursos als professionals en actiu com via de reciclatge professional i la formació al llarg de tota la vida. En aquest sentit, els cursos orientats als professionals del Dret o als membres del Cos Nacional de Policia, confirmen aquesta ferma aposta per la integració de tot l'espectre professional en la comunitat universitària.

En concret, English and Spanish as a Foreign Language és també un exemple de l'esforç constant per la internacionalització dels cursos, tant per la llengua vehicular de les classes com en la procedència dels estudiants. A partir de la setmana la UA rebrà universitaris de Memphis, Missouri, Michigan, Edhec-Paris i Graz-Àustria. Segons fonts del Vicerectorat d'Extensió Universitària, el nombre d'alumnes estrangers matriculats ha crescut aquest any en un 20% pel que fa a les edicions anteriors.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464