Saltar apartados

Concert de Fogueres de La Gira

Dissabte, a partir de les 21.30 hores, la Universitat serà escenari, un any més, del Concert de Fogueres de La Gira, que realitza Escola Valenciana en el marc de col.laboració amb entre la institució universitària i Escola Valenciana.

El concert tindrà lloc al pàrquing de l’aulari 3 de la Universitat d’Alacant a partir de les 21.30 hores i l’entrada és oberta fins omplir l'espai. És el quart any consecutiu que Escola Valenciana organitza el Concert de Fogueres de la Gira que apropa la música en valencià a les festes d’Alacant.

En esta edició participen tres grups de diferents llocs: d’Alcasser, Sva-Ters, Rapsodes, de València i Pellikana, de Castalla. Sens dubte la principal característica del concert serà el caràcter festiu, la bona música i el bon ambient que transmeten els tres grups que a més contaran amb la participació de la Colla de Dimonis La Ceba de Sant Antoni.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464