Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'EL·LIPSI', INSTALACIÓ MULTIMÈDIA DE PEPA L. POQUET, AL MUA

'EL·LIPSI', INSTALACIÓ MULTIMÈDIA DE PEPA L. POQUET, AL MUA

L'exposició El •lipsi, de Pepa L. Poquet, que s'inaugura el dijous 16 de juny, a les 19.00 hores, al MUA, és una instal·lació multimèdia que parteix, com referent específic, del propi concepte d'el·lipsi en la seva accepció cinematogràfica, del com es val per a, a través de distints mitjans i mecanismes -projeccions digitalitzades de pel·lícules analògiques en formats S-8 i 16mm, fotografies i diversos objectes-, presentar una cadena de significants i suggeriments.

Radicada en el punt de ruptura entre dos plànols, l'el·lipsi és una“simplificació” en el sentit d'un salt temporal i/o espacial que oculta una part, un “fragment”. És precisament en aquesta part “absent”, en aquesta terra de ningú, on se situa el desenvolupament d'aquest projecte, amb la pretensió de construir un nou discurs a partir dels elements explícits llocs en escena o mitjançant els simples mecanismes de suggeriment.

La mostra s'exposa fins a setembre

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464