Saltar apartados

EL PATI DE LA CIÈNCIA A XIXONA

El pròxim diumenge 5 de juny, de 11.00 a 14.00 hores, tindran lloc les activitats del Pati de la Ciència, que es durà a terme al Barranc de la Font, Xixona. El Pati de la Ciència és un programa de divulgació científica proposat, desenvolupat i patrocinat per la Universitat d'Alacant, que consisteix en la realització de diverses activitats científiques des d'un punt de vista lúdic i divertit.

Els tallers de El Pati de la Ciència van encaminats a la divulgació científica mitjançant la realització d'experiments molt senzills dirigits tant a xiquets com a majors. Segons explica la coordinadora del programa, la professora del Departament de Física Aplicada de la UA Isabel Abril: “En general, els joves són molt receptius i curiosos davant qualsevol novetat, són el futur de la nostra societat, així que considerem molt interessant que tinguen un primer contacte positiu i amè amb la ciència. Reivindiquem el caràcter lúdic i divertit de la ciència, i al igual que ens agrada llegir un conte o escoltar música i no hem de ser necessàriament literats o músics per a això, també vam considerar que podem conéixer, gaudir i jugar amb la ciència sense necessitat de ser científics”.

Els participants en aquests tallers, que seran tutelats per monitors especialistes en la matèria, tindran l'oportunitat de realitzar experiències senzilles amb les seues pròpies mans, amb un material fàcil d'adquirir perquè puguen ser reproducibles a casa o al centre escolar. L'activitat ha contat amb el suport del Vicerectorat de Extensió Universitària de la UA, la Seu Universitària de Xixona i l'Ajuntament de Xixona.

Fitxer adjunt: Cartell


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464