Saltar apartados

EXPOSICIÓ SOBRE GIL-ALBERT A ALCOI

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) obri al públic la seva seu en Vila Vicenta el pròxim dia 25 juny amb una exposició titulada Orbe de Gil-Albert. La mostra recull 40 fotografies sobre la emblemàtica casa d'estiueig de l'escriptor alcoià, així com de la seva vida i infància. L'exposició està dirigida per l'historiador Josep Lluís Santonja, que ha recollit imatges de l'Arxiu Juan Gil-Albert, custodiat per la Biblioteca Valenciana. També s'han aportat imatges dels fotògrafs alcoians Carlos Coloma i Paco Grau.

Vila Vicenta era la casa d'estiueig de la família Gil-Albert des de 1912. Aquest immoble resulta especialment representatiu de l'ambient burgés de l'època i del marc familiar de l'escriptor. La casa ha estat rehabilitada per la Conselleria de Cultura, en un projecte que ha volgut conservar l'encant dels edificis d'aquesta època. L'immoble s'ha convertit en seu permanent del CAEHA, amb espais per a les seves activitats internes, per a exposicions i per a la seva biblioteca.

La exposició sobre Gil-Albert estárá oberta fins al 17 de juliol. Es podrà visitar dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 hores.

Fitxer adjunt: Invitació


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464