Saltar apartados

La UPUA rep el Premi d'honor Ciutat de Dénia

La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA) rep divendres que ve, dia 10 de juny, el XIV Premi Ciutat de Dénia per a la formació de persones adultes. L'acte tindrà lloc en el saló de plens de l'Ajuntament a les 20 hores i estarà presidit per l'alcaldessa de la ciutat, Ana Kringe. En representació de la Universitat d'Alacant, recollirà el premi la directora de la UPUA, Concha Bru. Després de l'acte de lliurament, el professor de la Universitat de València, Rafael Castelló Cogollos, oferirà una conferència sobre «Educació Permanent i plans locals».

Aquest és el tercer guardó que rep la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant en l'últim mes. El primer va ser la Placa d'Honor de l'Ateneu Científic, Literari i Artístic d'Alacant, el passat 13 de maig. El segon, ahir mateix, dia 8 de juny, la directora de la UPUA va assistir a Madrid a l'acte de lliurament de la II Edició dels Premis Senda, que reconeixien a l'Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors, AEPUM, que presideix la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant, amb el seu Premi SENDA al Món Universitari. Entre els premiats, en diferents categories, van destacar la científica Margarita Salas, el programa de Vacances del IMSERSO, que aquest any celebra el seu 25 aniversari i el Programa Càrites, com premi a la Responsabilitat Social.

El Premi d'honor Ciutat de Dénia és un reconeixement al treball que realitza la Universitat Permanent, sobretot per "la defensa i promoció d'una educació i formació permanent crítica, activa, popular i valenciana, on es potencien i desenvolupen les tasques de millora, animació i consolidació de l'aprenentatge al llarg de la vida des d'una opció sociopolítica i des d'una dimensió educativa, científica i sociocultural”.

El jurat encarregat de la fallada estava compost pels regidors de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Dénia -Pepa Font i Miguel Llobell, respectivament- pel director del centre de Formació de Persones Adultes de Dénia, Vicent Mas, així com per una representació de la Taula dels Agents Socials per la formació de persones adultes i altra dels propis alumnes.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464