Saltar apartados

LES LÍNIES DE FINANÇAMENT DE LES PIMES

Amb un programa enfocat a l’estudi de les diferents línies de finançament que el nostre sistema posa a la disposició de la petita i mitjana empresa, aquest curs, d’especial interès per a estudiants d’Empresarials, Econòmiques i Dret, i per als professionals en actiu i empresaris, es desenvoluparà a la Seu Universitària de Villena del 25 al 28 de juliol, i estarà coordinat per Alfonso Cano López, del Departament de Dret Mercantil i Dret Processal de la Universitat d’Alacant.

Es tractaran detalladament les operacions financeres actives, tals com el préstec, el crèdit i el descompte bancari, que permet el cobrament anticipat de pagarés i lletres de canvi. Al marge del finançament extern, també seran objecte d’estudi el finançament propi, fet a través del mercat de valors i altres instruments tals com els préstecs participatius o la titulació d’actius. S’analitzaran alguns contractes de caràcter parabancari com el contracte d’arrendament financer, el contracte de renting o el contracte de factoring. Els diferents docents i experts que conformen el programa de ponències reflexionaran també sobre les societats de capital de risc i la societat de garantia recíproca.

La Seu Universitària de Villena ofereix allotjament per als alumnes que es matriculen en el curs, de 20 hores i 2 CLC. Les places són limitades, i l’assignació es farà per rigorós ordre de pagament. La matrícula es pot fer de manera presencial al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o en la mateixa Seu de Villena (965 80 11 50). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html on es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les seus universitàries.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464