Saltar apartados

LES NITS D'ESTIU DE LA SEU

El pròxim 1 de juliol comença el programa Nits d’Estiu a la Seu, que es desenvoluparà durant tot el mes amb una variada selecció de teatre, concerts de diversos estils, recitals lírics i poètics, cinema, exposicions, tallers i presentacions de llibres, que tindran lloc a partir de les 21.30 hores a la Seu Ciutat d’Alacant. Així mateix, durant el mes d’agost es projectarà el cicle La Generació que Va Canviar Hollywood, amb pel•lícules com Cabaret, Bonnie & Clyde, Paper Moon, All the President’s Men, etc. Els films s’exhibiran en versió original amb subtítols en castellà. L’entrada a les activitats és lliure, limitada a la capacitat de la sala.

L’actuació inaugural, a càrrec de la Coral Universitària de la UA, dirigida per José Vicente Sanchis, tindrà lloc l’1 de juliol. Segons Sanchis, “la Coral de la UA oferirà un repertori variat amb cançons populars de la geografia espanyola, tradicionals i espirituals dels continents africà i americà, com també religioses del segle XVI i XVIII”. Tal com explica el coordinador de la Coral, Joaquín Quílez, “aquest concert és la posada de llarg de la Coral de la UA sota la batuta del seu nou director, José Vicente Sanchis”.

El 5 de juliol es farà la projecció interactiva Els horrors de la botiga, amb l’exhibició del film La petita botiga dels horrors (Frank Oz, 1986), números musicals animats per actors i la participació activa del públic a la manera del clàssic The Rocky Horror Picture Show.

El 6 de juliol, el Teatre de la Universitat Permanent de la UA (UPUA) representarà l’obra Autocares Amorós, escrita i dirigida per Pascual Carbonell. Es tracta d’un text que es desenvolupa íntegrament en un autocar. Per al director de l’obra, “el viatge que emprenen els protagonistes serveix per a parlar de la recerca de l’amor, la infidelitat, la gelosia, l’enamorament sobtat i la passió perduda o oposada”.

El 7 de juliol, la banda Instrospection oferirà el concert Breathe. Amb un repertori de blues, jazz, pop, soul, rock, dirigit pel professor del Taller de Guitarra Contemporània de la UA Santiago Iglesias “el concert ofereix un repertori equilibrat i temes elegants especialment seleccionats per a gaudir de la música en el seu estat pur, amb músics de primera línia del panorama nacional i la veu de la sevillana Inma Rodríguez”, explica Iglesias.

A més, hi haurà cursos promoguts pel Centre d’Estudis sobre la Dona de la UA (CED), el Centre Superior d’Idiomes de la UA, el Centre d’Estudis Orientals, el Consell de la Joventut d’Alacant, i també el Taller de Literatura, impartit del 4 al 8 de juliol per José Luis Ferris i Mariano Sánchez Soler, com a suport a la Fira del Llibre d’Alacant.

Més informació:

http://web.ua.es/va/sedealicante/programa-d-activitats-2010-2011/estiu/programa-d-estiu-2011.html

Fitxer adjunt: Programa

Fitxer adjunt: Programa de la Coral UA


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464