Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LISBETH SALANDER, DE LA SAGA 'MILLENIUM', OBJECTE D'ESTUDI

LISBETH SALANDER, DE LA SAGA 'MILLENIUM', OBJECTE D'ESTUDI

Del 18 al 22 de juliol es desenvoluparà en la Seu Universitària de Villena el curs Lisbeth Salander i els Nous Arquetips Feministes de la Saga Millenium, que tracta d’investigar i analitzar el paper de la dona des dels últims anys del segle XX als nostres dies. Amb la base de la trilogia de Stieg Larsson, s’aportaran idees per a la desconstrucció de l’imaginari simbòlic de les dones utilitzant els conceptes de família, maternitat i violència de gènere, posant-los en tensió amb la configuració que aquests conceptes tenen en la trilogia Millenium. També es pretén visibilitzar les aportacions del cinema i les noves tecnologies a l’evolució d’aquest imaginari cap a postures cada vegada més feministes.

La Seu Universitària de Villena ofereix allotjament per als alumnes que es matriculen en el curs, de 20 hores i 2 CLC. Les places són limitades, i l’assignació es farà per rigorós ordre de pagament. La matrícula es pot fer de manera presencial al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o a la mateixa Seu de Villena (965 80 11 50). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html on es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les Seus Universitàries.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464