Saltar apartados

RÈCORD D'ASSISTÈNCIA AL CINEMA EN VALENCIÀ 2011

Aquest dijous 2 de juny, l’emissió de Shutter Island, de Martin Scorsese, en versió original en anglès subtitulada al valencià, posa fi al cicle de cinema en valencià de la Universitat d’Alacant del 2011.

El cinema en valencià es tanca amb un nou rècord d’assistència: 4.266 persones han assistit a les 10 pel•lícules que s’han emès a la ciutat d’Alacant. De fet, l’assistència de públic ha superat la capacitat de les sales en pel•lícules com ara Shreek, Com ensinistrar un drac o Pa negre, un fet que evidencia la demanda del cinema en valencià a les sales de cinema alacantines.

Segons els organitzadors, l’èxit del cicle de cinema en valencià descansa sobre dos pilars: la naturalitat amb què el públic veu el cinema en valencià i l’aposta que ha fet la Universitat per produccions d’estrena, modernes, variades i per a totes les edats.

La Universitat d’Alacant ha comptat enguany amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Catalans, i amb la col•laboració de la Cívica-Escola Valenciana per a les sessions matinals.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464