Saltar apartados

RELACIONS ENTRE EGIPTE I LA PENÍSULA IBÈRICA

Egipte i la Península Ibèrica, Segles de Relació. IV Curs sobre Civilització del Món Islàmic i Al-Andalus és el títol del curs que la Seu Universitària de la Nucia impartirà de l’11 al 15 de juliol, amb la participació d’investigadors i representants de l’Ambaixada d’Egipte a Espanya, i de l’Institut Egipci d’Estudis Islàmics a Madrid.

El curs, de 30 hores i 2 CLC, planteja una anàlisi de les relacions entre Egipte i Espanya al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, amb un estudi detallat dels diversos períodes d’aquesta relació, amb especial atenció a l’època contemporània. Els directors del curs, Francisco Franco Sánchez i Hany El Erian El Bassal, han dissenyat un programa en què hi haurà ponències sobre la controvèrsia cultural a Egipte davant els desafiaments de l’època actual, o la participació de la dona en la transformació social del país. A través de conferències, taules redones, col•loquis i projeccions, el curs està configurat perquè hi haja una interacció constant amb els conferenciants, entre els quals es troba el conseller cultural de l’Ambaixada de la R.A. d’Egipte a Espanya i director de l’Institut Egipci d’Estudis Islàmics a Madrid, professor de la Universitat d’Al Minia, El Sayyed Ibrahim Soheim.

S’oferirà servei gratuït de transport per als matriculats. Les places estaran limitades a la capacitat d’un autobús i s’adjudicaran per ordre de reserva. El servei serà des de la Universitat d’Alacant (parada de l’aulari I, al costat de l’eixida de l’autovia) fins a la Nucia. La matrícula es pot formalitzar de manera presencial, o per telèfon, al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o en la mateixa Seu Universitària de la Nucia (966 89 77 33). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html en què es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les seus universitàries.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464