Saltar apartados

RELACIONS ENTRE EGIPTE I LA PENÍSULA IBÈRICA

Egipte i la Península Ibèrica, Segles de Relació. IV Curs sobre Civilització del Món Islàmic i Al-Andalus és el títol del curs que la Seu Universitària de la Nucia impartirà de l’11 al 15 de juliol, amb la participació d’investigadors i representants de l’Ambaixada d’Egipte a Espanya, i de l’Institut Egipci d’Estudis Islàmics a Madrid.

El curs, de 30 hores i 2 CLC, planteja una anàlisi de les relacions entre Egipte i Espanya al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, amb un estudi detallat dels diversos períodes d’aquesta relació, amb especial atenció a l’època contemporània. Els directors del curs, Francisco Franco Sánchez i Hany El Erian El Bassal, han dissenyat un programa en què hi haurà ponències sobre la controvèrsia cultural a Egipte davant els desafiaments de l’època actual, o la participació de la dona en la transformació social del país. A través de conferències, taules redones, col•loquis i projeccions, el curs està configurat perquè hi haja una interacció constant amb els conferenciants, entre els quals es troba el conseller cultural de l’Ambaixada de la R.A. d’Egipte a Espanya i director de l’Institut Egipci d’Estudis Islàmics a Madrid, professor de la Universitat d’Al Minia, El Sayyed Ibrahim Soheim.

S’oferirà servei gratuït de transport per als matriculats. Les places estaran limitades a la capacitat d’un autobús i s’adjudicaran per ordre de reserva. El servei serà des de la Universitat d’Alacant (parada de l’aulari I, al costat de l’eixida de l’autovia) fins a la Nucia. La matrícula es pot formalitzar de manera presencial, o per telèfon, al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o en la mateixa Seu Universitària de la Nucia (966 89 77 33). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html en què es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les seus universitàries.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464