Saltar apartados

TALLERS ASTRONÒMICS PER A TOTS ELS PÚBLICS

Del 13 al 15 de juny, l'Associació Universitària d'Astronomia Astroingeo d'Alacant Ciutat de les Estrelles, ha organitzat una sèrie de tallers divulgatius dirigits a tots els públics on, segons explica el coordinador Enrique Aparicio Arias, “es pretén realitzar sis tallers d'astronomia divulgativa per a nens i majors amb la finalitat d'acostar l'astronomia de forma comprensible, intentant resoldre dubtes, activar preguntes, dissipar falses creences i realitzar pràctiques d'observació. Especialment, contemplarem el final de l'eclipsi total de Lluna del 15 de juny. Els tallers tindran lloc en la Seu Ciutat d'Alacant.

L'activitat ha contat amb la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA, Departament d'Expressió Gràfica i Cartografia, Fundació Ruralcaja, Ajuntament d'Alacant i Seu Ciutat d'Alacant. Inscripcions en la Seu Ciutat d'Alacant mitjançant el correu electrònic seu.alacant@ua.es.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464