Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • TIC per a l'ensenyament de la llengua i la literatura

TIC per a l'ensenyament de la llengua i la literatura

Les TIC Aplicades a la Creació de Materials per a l’Ensenyament de la Llengua i la Literatura (valencià) a Alumnes amb Necessitats Educatives Especials és el títol del curs que la Seu Universitària de la Nucia dirigeix a estudiants i professionals interessats en l’educació especial i la logopèdia. De l’11 al 13 de juliol, els participants abordaran l’estudi de l’eina FACIL, des de la instal•lació fins a la creació de materials impresos i confecció de noves biblioteques amb la coordinació de M. Antònia Cano Ivorra, professora de la Universitat d’Alacant, i de Joaquim Galiana Sanchis, logopeda i psicòleg.

El curs s’imparteix en valencià i castellà i s’oferirà als matriculats un servei gratuït de transport des de la UA fins a la Nucia. Les places estaran limitades a la capacitat d’un autobús i s’adjudicaran per ordre de reserva. La matrícula es pot formalitzar de manera presencial, o per telèfon, al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o en la mateixa Seu Universitària de la Nucia (966 89 77 33). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html on es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les Seus Universitàries.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464