Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • TIC per a l'ensenyament de la llengua i la literatura

TIC per a l'ensenyament de la llengua i la literatura

Les TIC Aplicades a la Creació de Materials per a l’Ensenyament de la Llengua i la Literatura (valencià) a Alumnes amb Necessitats Educatives Especials és el títol del curs que la Seu Universitària de la Nucia dirigeix a estudiants i professionals interessats en l’educació especial i la logopèdia. De l’11 al 13 de juliol, els participants abordaran l’estudi de l’eina FACIL, des de la instal•lació fins a la creació de materials impresos i confecció de noves biblioteques amb la coordinació de M. Antònia Cano Ivorra, professora de la Universitat d’Alacant, i de Joaquim Galiana Sanchis, logopeda i psicòleg.

El curs s’imparteix en valencià i castellà i s’oferirà als matriculats un servei gratuït de transport des de la UA fins a la Nucia. Les places estaran limitades a la capacitat d’un autobús i s’adjudicaran per ordre de reserva. La matrícula es pot formalitzar de manera presencial, o per telèfon, al Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), edifici Germà Bernàcer del campus de la UA, o en la mateixa Seu Universitària de la Nucia (966 89 77 33). També a través del formulari web disponible en la pàgina http://web.ua.es/va/seus/cursos-verano/cursos-per-seus.html on es pot trobar tota la informació sobre els cursos de les Seus Universitàries.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464