Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Trobada de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional

Trobada de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional

Per vuitè any consecutiu des de la seva fundació, en la Seu Universitària de Biar tindrà lloc la Trobada de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional. Es tracta de la celebració d'un seminari taller intensiu en el qual es fa balanç de les activitats realitzades al llarg del curs acadèmic amb l'objectiu principal d'introduir la perspectiva de gènere en Dret Constitucional i on es proposen i discuteixen altres accions per al següent curs amb el mateix objectiu.

En aquesta ocasió el tema que guiarà les discussions és: “Innovació, desenvolupament i transferència de resultats en l'àmbit del Dret Públic des de la perspectiva de gènere: investigació i generació de recursos per a la docència i la investigació”. L'objectiu general és la consecució de la introducció normalitzada de la perspectiva de gènere en l'àmbit de les ciències jurídiques -concretament en Dret Constitucional-, no només en el vessant investigador, sinó, també especialment, en la de la docència universitària.

La fi última d'aquesta Trobada és proporcionar eines de formació del professorat de Dret (i, especialment, de Dret Constitucional i àrees afins) per a coadjuvar en la construcció d'una societat més igualitària a través del coneixement.
Tot això a través de la seva aplicació en el treball desenvolupat per les professores participants que integren la Xarxa Feminista de Dret Constitucional i que provenen de nombroses universitats públiques espanyoles.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464