Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Vicente del Bosque inaugurarà les II Jornades per a Entrenadors de Futbol

Vicente del Bosque inaugurarà les II Jornades per a Entrenadors de Futbol

El seleccionador nacional de futbol, Vicente del Bosque, serà l'encarregat d'inaugurar les II Jornades de Formació i Actualització de l'Entrenador de Futbol que es desenvoluparan en el campus de Sant Vicent de la Universitat d'Alacant els pròxims dies 17 i 18 de juny. L'acte inaugural, que també comptarà amb la presència de la vicerectora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno i nombrosos tècnics i col•legiats, tindrà lloc el pròxim divendres 17 de juny a les 16 hores en la sala de graus Alfredo Orts de l'edifici d’Òptica.

Les Jornades han sigut organitzades pel Comitè d'Entrenadors de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) amb la col•laboració de la Universitat d'Alacant. L'objectiu de les jornades és oferir dos dies complets per a conèixer les últimes novetats des del punt de vista de la metodologia, planificació, organització, tècnica i tàctica de l'entrenament. Per a fer-ho es comptarà amb reconeguts professionals de diferents àmbits com professors de l'Escola d'Entrenadors, preparadors físics, professors universitaris i entrenadors en actiu, com el seleccionador nacional de futbol sala, José Venancio López Hierro, l'entrenador del Llevant UD, Luís García Plaza, el preparador físic de l'Atlètic de Madrid, Miguel Peiró Montañana, l'entrenador de porters de la Selecció Espanyola i del València CF, José Manuel Ochotorena, l'entrenador José Luis Oltra Castañar, el psicòleg, àrbitre internacional i professor, Juan Antonio Fernández Marín, així com els professors universitaris Ramón Terol Gómez, Rafael Aranda Malavés i José María Escudero.
Les inscripcions que es formalitzen abans del 7 de juny tindran deu euros de descompte. Així mateix, la Federació ha previst una quota reduïda per a l'alumnat universitari i els col•legiats que ho acrediten.

Per a més informació en inscripcions podeu consultar la pàgina:

http://sd.ua.es/eventos/2a-jornadas-formacion-y-actualizacion-entrenador-futbol.html

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464