Saltar apartados

L'ALCALDE DE LORCA REP L'AJUDA SOLIDÀRIA DE LA UA

L'alcalde de Lorca, Francisco Jódar, ha rebut aquest matí als primers edils dels municipis de Pliego i Cúllar de Baza, que han fet lliurament d'ajudes solidàries destinades a la recuperació de la ciutat després dels terratrèmols del passat 11 de maig. En el cas de Pliego, la seva alcaldessa, Isabel Toledo, al costat del secretari de l'Associació Esportiva del municipi, Diego Gil, han lliurat els diners recaptats per la celebració d'un partit de futbol entre els veterans de l'Associació Esportiva Plego i la selecció murciana femenina de futbol. La quantitat ascendeix a un total de 4.700 euros.

Per part de la Universitat d'Alacant, s'ha desplaçat a Lorca el seu rector, Ignacio Jiménez Raneda, al costat de la vicerectora d'Extensió Universitària de la Universitat, Josefina Bueno. Ambdós han lliurat la recaptació obtinguda per la celebració d'un concert de l'Orquestra Filarmónica de la Universitat, que ha ascendit a un total de 8.000 euros.

Des de l'Ajuntament de Cúllar de Basa ha assistit el seu alcalde, José Torrent, al costat del president del Club Motero “Andalusia Rebels Granada Cúllar”, Bruno García, i el vicepresident del Club, Pitu López. La delegació de Cúllar ha fet lliura una ajuda solidària de 12.900 euros, corresponent a la recaptació obtinguda durant la concentració motera que van realitzar el 11 de juny en aquest municipi.

L'alcalde de Lorca, Francisco Jódar, ha destacat la generositat que està rebent la nostra ciutat per part d'associacions i ciutadans de diferents municipis de la geografia nacional. El primer edil ha assenyalat que aquestes aportacions s'integraran en el fons econòmic canalitzat per part de la Taula Solidària, i es destinaran a atendre les necessitats més urgents dels lorquinos damnificats pels terratrèmols del passat 11 de maig.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464