Saltar apartados

L'aplicació dels diferents models de mediació

La creixent demanda de la mediació ha estat un dels punts en els quals han incidit els responsables del curs d'estiu La pràctica de la mediació: aplicació dels principals models teòrics. I és que, per a la mediadora internacional Thelma Butts, “aquesta pot ser la dècada de la mediació” a causa de la gran necessitat de la societat actual de resoldre els conflictes en qualsevol àmbit, d'una manera pacífica i eficient.

Butts ha estat una de les ponents de referència en el curs que s'ha desenvolupat aquesta setmana dintre dels cursos d'estiu de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira. Dirigit per Jasone Mondragón i Javier Domínguez, es tracta de la setena edició d'un curs que conta amb gran acceptació entre els estudiants i professionals de treball social, dret i empresarials. Aquest any ha contat amb més de 120 matriculats que han assistit a unes classes de marcat caràcter pràctic.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464