Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA reconeix la labor del Cos Nacional de Policia

La UA reconeix la labor del Cos Nacional de Policia

Fa tres anys que la Universitat d'Alacant i el Cos Nacional de Policia van iniciar la seva marxa conjunta en els Cursos d'Estiu de la Universitat Rafael Altamira en una clara aposta per la formació continuada de professionals i la formació al llarg de la vida.
Crim organitzat, delictes informàtics i la importància de la prova científica han estat alguns dels temes abordats i que han estat rebuts amb gran èxit com demostren els prop d'un miler de participants en el total de cursos conjunts oferts.

Aquest matí s'ha iniciat el primer dels cursos que, organitzats conjuntament, tindran lloc aquest mes de juliol, titulat “El règim jurídic-públic de la Seguretat Privada”. Durant l'acte d'inauguració, la vicerectora d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant, Josefina Bueno, i la degana de la Facultat de Dret, Amparo Navarro, han fet lliurament al comissari provincial de la Policia Nacional, Enrique Durán, d'una placa d'agraïment en nom de la Universitat d'Alacant, “per la seva col·laboració fructífera i productiva amb la formació i la confiança dipositada en la Universitat d'Alacant i els Cursos d'Estiu”.

El comissari Cap ha assegurat que un dels seus compromisos a la seva arribada a Alacant va ser el de la formació i per a això era imprescindible la relació amb la Universitat d'Alacant, una relació que, va assegurar, “espera que es mantingui i continuï en el futur”. Durán ha agraït el reconeixement, que ha fet extensiu “a la labor que dia a dia ocupen els professionals del Cos Nacional de Policia”.

El curs sobre “El règim jurídic-públic de la Seguretat Privada”, que es desenvolupa en el Saló de Graus de la Faculta de Dret, continuarà durant la jornada de matí divendres, dia 15 de juliol. El curs està dirigit pel professor de la UA, Josep Ochoa i l'inspector de Policia, Julián Serna.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464