Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'NOCHE DE REYES', DE SHAKESPEARE, EN LES NITS DE LA SEU

'NOCHE DE REYES', DE SHAKESPEARE, EN LES NITS DE LA SEU

El 13 de juliol arribarà a l’escenari de la Seu el Teatro Universitario de la UA. Dirigit per Juan Luis Mira, representaràuna nova versió de la comèdia shakesperiana Noche de reyes, “una de les comèdies més atractives i delicioses que va escriure l’autor anglès que, en aquesta ocasió, situem en l’imaginari col·lectiu que tots tenim dels anys 20, amb la màfia, els clubs, etc.”, comenta Mira.

Noche de reyes és la cinquena aproximació a l’obra de Shakespeare que porta a terme el Teatro Universitario sobre la traducció i adaptació del professor de Filologia Anglesa de la UA John Sanderson. A partir d’aquest text, que es va estrenar el passsat 18 de maig al Paranimf de la UA, Mira ha efectuat una dramatúrgia l’objectiu de la qual “és acostar l’obra als joves, amb un ambient dels anys 20 i números musicals en directe”. “Noche de reyes―continúa Mira― és una comèdia absurda que critica el món de les aparences, de la hipocresia social, a partir d’un argument amb equívocs i situacions embogides, amb una gràcia inqüestionable per a traure, des del somriure, temes perdurables sobre les passions i conflictes humans”.

L'obra s'enmarca en Les Nits d'Estiu de la Seu. Entrada lliure limitada a la capacitat.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464