Saltar apartados

SOLEDAD GIMÉNEZ I LA BIG BAND EN CLAU DE JAZZ

El divendres 15 de juliol, a les 22.00 hores, a la plaça de Santiago de Villena, Soledad Giménez, exvocalista de Presuntos Implicados, oferirà un concert juntament amb la big band En Clau de Jazz, que està dirigida pel pianista, compositor i arranjador Ricardo Belda i tindrà les col•laboracions especials del contrabaix Luis Larrio i el trompetista Paul Evans. El concert s’emmarca en la programació cultural dels Cursos d’Estiu de les seus universitàries de la Universitat d’Alacant.

El director de la big band, Ricardo Belda, és un dels músics més sol•licitats en el panorama del jazz espanyol. Ha fet gires amb alguns dels artistes de jazz americans i europeus més importants, i té en el seu haver nombrosos premis. Belda també ha sigut també col•laborador permanent del grup de Ximo Tebar i ha efectuat gires internacionals.

Invitats especials
El contrabaix Luis Llario és un músic referència del jazz a Espanya, amb un ampli currículum com sideman d’artistes americans i europeus. Actualment forma part del grup de Sole Giménez, entre uns altres. Per la seua banda, el trompetista anglès Paul Evans té un extens currículum, tant en l’àmbit del jazz com en la música clàssica.

En Clau de Jazz Big Band

La formació està integrada per músics procedents de la Comunitat Valenciana i té més de sis anys d’experiència. Ha oferit concerts al Teatre Principal de Castelló, Auditori de Castelló, Festival de Jazz de l’IVAM (València), Palau de Congressos d’Andorra la Vella i Festival de Jazz de Villena (Alacant), entre uns altres.

Programa

I part Big Band
Suite de Benimodo
(Persentación Paul Evans)
Inside a Silent Tear
That’s all

II part Sole Giménez-Big Band
Presentación Sole Giménez
Palabras de amor
Presentación Luis Llario
Eu sei que voite amar
Amapola
Vereda Tropical
Alma de Blues
Chega de Saudade

Bis
What a wonderful world


Entrada lliure

Fitxer adjunt: icardo Belda


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464