Saltar apartados

Inauguració del curs acadèmic de la UPUA

La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant celebra divendres que ve, dia 7 d'octubre, l'acte inaugural del curs acadèmic, que aquest any analitzarà el paper dels majors i els mitjans de comunicació en la societat del segle XXI. El programa d'activitats, que es portaran a terme en la Sala Altamira de la Seu Ciutat d'Alacant, s'iniciarà a les 18.00 hores amb una taula rodona en la qual es donaran cita distints investigadors i col·laboradors de l'Observatori de Majors i Mitjos de la Universitat d'Alacant (OMMS).

Entre uns altres, es va a contar amb la participació de diversos periodistes que ocupen tasques docents de la UPUA i col·laboren amb l'Observatori, com Pere Miquel Campos, que parlarà dels majors, protagonitzem o sofrim les notícies?; Jordi Navas, director del Club Informació o Víctor Pérez, Community Management- Responsable de comunitat i xarxes socials d'Información.és, que parlaran del Projecte Digital MAC: Majors Connectats. En la taula estaran també Fernando Embid i Mariló Berenguer, del OMMS, i Mª Luisa Mataix, presidenta de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la UPUA, que presentaran el resultat de les anàlisis portats a terme en l'Observatori, així com diferents investigacions i propostes d'acció per a eradicar la imatge estereotipada i el tractament arquetípico i erroni que reben els majors en la societat del SXXI.

Fitxer adjunt: Programa


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464