Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El comportament inusual dels objectes, a la sala Aifos

El comportament inusual dels objectes, a la sala Aifos

El pròxim 7 d'octubre, a les 12.00 hores, s'inaugura en la sala Aifos de la Universitat d'Alacant la mostra La diversió de la paradoxa, de Toni Prat. L'exposició engloba un conjunt de 64 fotografies de poemes visuals on els objectes es comporten de manera inusual. D'aquesta manera sorgeix la paradoxa: del comportament irreal dels objectes, que es converteixen en imatges poètiques i sorprenents. La mostra s'engloba dintre dels actes que la UA ha organitzat per a commemorar el 9 d’Octubre.

Segons Glòria Bordons, experta en Joan Brossa, autor que Prat considera inspirador d'aquest corrent, “Toni Prat ens oferix una mirada pertorbadora sobre les coses que tenim prop. Posa el nostre petit món cap baix mitjançant les analogies sensibles que establix. Ens fa pensar, ens interroga, ens sorprèn dintre d'una atmosfera permanent de bon humor. Un bon exemple del que pot proporcionar la poesia visual del temps actual”.

Per a Prat, els poemes visuals són “intents de fer eloqüències de coses normals i vives, però amb un llenguatge condensat, utilitzant la imatge. És el mateix que faig amb la meua poesia, que tot es puga comunicar amb el mínim possible per a aconseguir un resultat sorprenent”. Prat va iniciar el seu treball de poesia visual amb el llibre Eloqüències (2008), amb el convenciment ferm que podia ser “una bona via per a comunicar-me”. La mostra s'exhibirà fins al 28 d'octubre.


Més informació
www.poemesvisuals.com
www.eroticopoemes.blogspot.com

Fitxer adjunt: Fullet


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464