Saltar apartados

El diputat de Cultura presenta AltaVEU

Al voltant de 60 regidors, tècnics i responsables culturals municipals de 40 ajuntaments de la província d'Alacant s'han reunit avui, 21 d'octubre, en la Universitat d'Alacant, en la Trobada de Gestió Cultural AltaVEU, un acte on s'ha presentat la plataforma d'intercanvi d'activitats culturals entre entitats públiques AltaVEU, un projecte promogut pel vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA.

L'esdeveniment ha estat inaugurat pel diputat de Cultura, Juan Bautista Roselló Tent, i la vicerectora d'Extensió Universitària de la UA, Josefina Bueno Alonso, i ha contat amb la presència dels responsables, tècnics culturals de la UA i els coordinadors acadèmics de les seus universitàries de la UA.

Roselló ha comentat que “amb el suport de les noves tecnologies es pot arribar a tots els municipis i ser un instrument per a la programació cultural de la Diputació”. A més, el diputat ha assenyalat que “la gestió cultural ha d'estar coordinada. És necessari que estiguem tots units, sumem esforços i treballem tots junts. Amb això anem a aconseguir més amb menys recursos. Si posem tot en comú podem arribar a més”.

Per la seua banda, Josefina Bueno ha explicat que “AltaVEU és un xarxa d'intercanvi dels programadors culturals de les entitats públiques en l'àrea d'influència de la Universitat d'Alacant. És important que el projecte es coordini entre la UA i la Diputació, referents en tota la província. En aquest catàleg es donaran a conèixer les activitats culturals d'altres entitats que poden ser itineradas, com exposicions, obres teatrals, conferències, etcètera, i intercanviar-les, valorar-les i recomanar-les”.

Fitxer adjunt: El diputat de Cultura i la vicerectora d''Extensió Universitària


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464