Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El MUA exposa la primera sèrie fotogràfica en color de Rafael Navarro

El MUA exposa la primera sèrie fotogràfica en color de Rafael Navarro

Rafael Navarro és un dels grans noms de la fotografia a Espanya des dels anys 70. Les seues obres s'exhibeixen en els museus més importants del món, des del Reina Sofia a Espanya fins al Jeu de Paume a París. Ara, una selecció de les seues imatges podrà veure's en la sala 365 del Museu de la Universitat d'Alacant sota el títol de Fora de temps. La inauguració tindrà lloc dijous que ve, dia 20 d'octubre, a les 19’30 hores.

En aquesta sèrie, Rafael Navarro introduïx, per primera vegada en la seua obra, l'ús de la imatge en color, lliurant-li a l'espectador un tret més en la percepció i negant-li la participació sentimental que suposa el blanc i negre, on el públic completa l'escena en la seua imaginació acolorint la imatge. Fora de temps retalla fragments exactes, immortalitza amb un control absolut de la tècnica determinats moments de llum. Amb aquesta exposició, l'obra de Rafael Navarro ha donat un pas més en la seua concepció de la fotografia aconseguint arribar altra vegada a la genialitat i a l'art en el seu estat més pur.

La mostra podrà veure's fins al 7 de gener. L'entrada és lliure.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464