Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El MUA organitza la VI edició de 'Mulier, mulieris'

El MUA organitza la VI edició de 'Mulier, mulieris'

La creació artística posada al servei de la llibertat, la participació i la transformació social és l'objectiu que encoratja a la sisena edició de la convocatòria internacional d'arts plàstiques Mulier, Mulieris, el termini de les quals de presentació d'obra estarà obert des del 14 de novembre al 22 de desembre.

Dirigida a artistes (individuals com col·lectius) de qualsevol sexe, edat, nacionalitat i a tot tipus de tècnica i mitjà expressiu, l'únic requisit de participació és que s'abordin temàtiques entorn de les dones. Des de la seua creació en 2006, Mulier Mulieris s'ha convertit en una plataforma estable per a la interpretació, la reflexió, el qüestionament i la voluntat de trasformación de determinades realitats que afecten al gènere femení. L'art i la creació són l'eina que aquesta plataforma proposa per a la producció de nous significats i el descobriment de formes distintes de veure i de construir el món.

Les obres seleccionades s'exposaran en una mostra col·lectiva que s'inaugurarà en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dona, i formaran part d'un catàleg editat per a l'ocasió. Les obres premiades passaran a formar part dels fons del Museu de la Univer­sidad d'Alacant.

Para més informació sobre els requisits de participació es poden consultar les bases en la pàgina web del MUA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464