Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El Teatro Universitario representarà 'Noche de Reyes'

El Teatro Universitario representarà 'Noche de Reyes'

El 18 d'octubre, a les 12.00 hores, arribarà al Paranimf de la UA Noche de reyes, l'últim muntatge del Teatro Universitario. Dirigit per Juan Luis Mira, el muntatge és una nova versió de la comèdia shakesperiana “una de les comèdies més atractives i delicioses que va escriure l'autor anglès que, en aquesta ocasió, vam situar en l'imaginari col·lectiu que tots tenim dels anys 20, amb la màfia, els clubs, etc.”, comenta Mira. A la representació assistiran al voltant de 300 alumnes de centres de secundària de la província, dintre del programa que el Vicerectorat d'Extensió Universitària porta a terme per a la promoció de les arts escèniques entre els més joves.

Noche de reyes suposa la cinquena aproximació a l'obra de Shakespeare que realitza el Teatro Universitario, sobre la traducció i adaptació del professor de Filologia Anglesa de la UA John Sanderson. A partir d'aquest text, que es va estrenar el passat 18 de maig en el Paranimf, Mira ha efectuat una dramatúrgia l'objectiu de la qual “és acostar l'obra als joves, amb un ambient dels anys 20 i nombres musicals en directe”. “Noche de reyes -continua Mira- és una comèdia absurda que critica el món de les aparences, de la hipocresia social, a partir d'un argument amb equívocs i situacions embogides, amb una gràcia inqüestionable per a entresacar, des del somriure, temes perdurables sobre les passions i conflictes humans”.

Venda d'entrades (3€) a la llibreria Compas UA, Servicam i una hora abans de l'actuació al Paranimf de la UA

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464