Saltar apartados

Poeseu2012, Deu anys de poesia en la Seu

Durant el Curs Acadèmic 2011-12, la Seu Ciutat d'Alacant compleix 10 anys. Amb motiu d'aquesta celebració l'Associació AUCA, i la Seu Ciutat d'Alacant convoquen un concurs de poesia amb el títol: "Poeseu2012, Deu anys de poesia en la Seu"

BASES DEL CONCURS
Podran concórrer al Concurs "Poeseu2012. Deu anys de poesia en la Seu", les persones majors d'edat, de qualsevol nacionalitat residents en la província d'Alacant. Els poemes presentats hauran d'estar escrits en llengua castellana o valenciana i, dins de la llibertat creadora que caracteritza l'obra poètica, en aquest concurs es valoraran positivament aquells poemes que al·ludisquen a la vida, activitats, efemèrides, arquitectura, significats o simbologia relacionats d'alguna manera amb la seu universitària d'Alacant en els seus deu anys d'existència.

Els poemes han de ser inèdits i no haver sigut premiats en cap concurs, ni certamen.

Les obres tindran una extensió màxima de 30 versos i hauran de lliurar-se en paper (format DIN A4) mecanografiats a doble espai, per una sola cara, en cos de lletra de 12 punts. Cada obra es presentarà per duplicat. No s'admetrà enviament per correu electrònic. Els poemes seleccionats seran sol·licitats als autors en versió electrònica per a la seua edició posterior.

Els poemes es presentaran a concurs baix lema o pseudònim acompanyats de plica o sobre tancat, l'interior del qual ha de contenir: nom complet i cognoms, adreça postal, telèfon fix i telèfon mòbil, correu electrònic.

Les obres deuen enviar-se per correu postal a: Seu Ciutat d'Alacant. Av. Ramón y Cajal, nº 4. 03001 Alacant, indicant en el sobre, Concurs Poeseu2012, o lliurar-se personalment en la secretària de la seu, amb idèntica llegenda en el sobre.

El termini d'admissió del concurs quedarà obert el 14 d'octubre de 2011 i conclourà el 14 de gener de 2012. Amb posterioritat a aquest dia només seran admesos a concurs aquells enviaments postals que els seus matasellos evidencien que van ser dipositats en la bústia dins d'aquest termini.

L'Associació AUCA de les Lletres i la Seu Universitària d'Alacant designaran la composició de jurat, que realitzarà la selecció d'un conjunt de poemes entre els presentats. Com a premi, la Seu Ciutat d'Alacant organitzarà un recital amb els autors dels poemes triats i efectuarà un lliurament de diplomes acreditatius.

Els poemes seleccionats podran ser editats per la Seu Universitària d'Alacant, que disposarà a aquests efectes dels mateixos. Els originals restants seran destruïts, no admetent-se peticions de devolució.

La fallada del jurat serà inapel·lable i oportunament es farà públic en la web: http://web.ua.es/va/sedealicante, es posarà en coneixement dels mitjans de comunicació i es comunicarà a les persones les obres de les quals hagen sigut seleccionades, a els qui se'ls convidarà al recital i al lliurament de diplomes.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464