Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Processos artístics, nova mostra de la col·lecció del MUA

Processos artístics, nova mostra de la col·lecció del MUA

La renovació de la col·lecció permanent del MUA permet, cada curs acadèmic, donar a conèixer l'interessant fons propi amb el qual conta el museu universitari. Així, el pròxim 31 d'octubre s'obrirà al públic la mostra Processos artístics. Col·lecció MUA. El criteri de selecció de les peces que conformen l'exposició ha estat principalment didàctic. L'objectiu és facilitar la comprensió del fet artístic com resultat d'una investigació formal i conceptual.

Aquesta exposició permet explorar la gènesi del treball creatiu, des d'estudis preparatoris i primeres idees fins a la materialització del pensament i el saber artístic en l'obra culminada. De la mà d'Eusebio Sempere aprofundirem en la precisió i meticulosidad de la tècnica serigráfica; mitjançant la xilografía, Agustín Ibarrola ens il·lustrarà sobre el tallat de la matriu de fusta; amb Amadeo Gabino, José Gutiérrez i Hans Bruno Fay, emprendrem un viatge al territori de l'escultura descobrint esbossosesbóssos, maquetes i peces definitives; Joan Casellas plantejarà una apropiació de símbols publicitaris que transforma en paisatge; finalment, Elvira Pizano ens introduirà en el camp de la fotografia a través d'una antiga tècnica, en la qual s'utilitza la goma bicromatada per a captar la petjada dels objectes.

Artistes:
Hans Bruno Fay
Joan Casellas
Amadeo Gabino
José Gutiérrez
Agustín Ibarrola
Elvira Pizano
Eusebio Sempere

La mostra s'exhibirà durant el curs acadèmic 2011-2012

Fitxer adjunt: Cartell de la mostra


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464