Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • IV Otoño Fotográfico en el Casco Antiguo de Alicante

IV Otoño Fotográfico en el Casco Antiguo de Alicante

Per quart any consecutiu, l'associació fotogràfica Escriptors de Llums de la Universitat d'Alacant (ELUA) organitza el concurs IV Tardor Fotogràfica en el Barri antic d'Alacant, una convocatòria per a la difusió i promoció del casc històric de la nostra ciutat mitjançant la fotografia en blanc i negre. La jornada fotogràfica es desenvoluparà el 13 de novembre, en l'edifici municipal El Claustre, a les 12.00 h, on seran degudament informats per membres de l'associació. Aquest any, la jornada de portes obertes contarà amb l'actuació de The Liverpool Band. La banda, que rendeix tribut als Beatles, donarà el començament de l'event.

Bases

1. Premis:
Quatre premis de 300€
Un premi especial del Jurat, en la categoria d'arquitectura i rehabilitació de 300€
Un premi accésit, per a gaudir d'un cap de setmana (2 nits) per a dues persones en règim d'allotjament i desdejuni en l'Hotel Holiday Inn Alacant Platja de San Juan.
Així mateix s'exposaran les 25 millors obres i les premiades en l'edifici municipal “El Claustre”.

2. Participants:
Afeccionats a l'art de la fotografia i al Barri antic d'Alacant que desitgin prendre part en aquesta jornada fotogràfica tardorenca on ja les llums són distintes.

3. Tema:
El Barri antic d'Alacant.

4. Jurat, selecció i lliurament de premis:
El jurat estarà compost exclusivament per persones reconegudes del món de l'art de la fotografia. Els premis no podran declarar-se deserts. La fallada del jurat serà inapel·lable i es donarà a conèixer en un acte públic el dia 14 de desembre de 2011 les 19,30h en el saló d'actes de l'edifici municipal “EL CLAUSTRE” situat en el carrer Labradores, 6 (contigu a la Catedral de San Nicolás) i en el qual tindrà lloc el lliurament de premis i la passada de les obres seleccionades per a l'exposició.

5. Informació:
Es convoca a tots els interessats a participar, el dia 13 de novembre de 2011, en l'edifici municipal El Claustre, a les 12:00 h, on seran degudament informats per membres de l'associació ESCRIPTORS DE LLUMS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT.

6. Lloc, termini i presentació:
Les fotografies es poden presentar en l'edifici municipal EL CLAUSTRE, des del dia 14 de novembre fins al dia 25 de novembre, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h

Consuta les basis completes en el document adjunt

Fitxer adjunt: Fullet


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464