Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Àfrica protagonitza la 7ª edició de 'Quaderns de cinema'

Àfrica protagonitza la 7ª edició de 'Quaderns de cinema'

El Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA) acull des d'ahir Mostrari, la III Mostra de Documentals Euromediterranis Universitaris de Temàtica Social, que organitza el Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant. La mostra es va iniciar amb l'exhibició de Ekume Erati, una pel·lícula que conta amb la col·laboració d'Ajuda en Acció.

La jornada inaugural va estar marcada per la presentació de la setena edició de la revista Quaderns de Cinema que dirigeix el professor Juan Antonio Ríos, que en aquesta ocasió s'ha dedicat a Àfrica. La revista ha estat coordinada per la investigadora Dulcinea Tomás, experta en cinema i literatura africanes. A més del director i la coordinadora de la publicació, l'acte va contar amb la participació del director del Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant, Carles Cortés.

Les projeccions de Mostrari continuaran en el MACA fins al pròxim dia 15 de desembre, quan es procedirà al lliurament de premis en un acte que s'iniciarà a les 19’30 hores. L'entrada a les sessions és lliure.

Aquest any participen sis documentals procedents de Turquia, El Marroc, Alemanya, Itàlia, Regne Unit i Espanya. L'objectiu, una vegada més, és mostrar la diversitat de mirades i estils que conviuen en el cinema documental produït a Europa i la conca mediterrània.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464