Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • AL VOLTANT DE 8.500 PERSONES HAN PARTICIPAT EN EL PROGRAMA PARANIMF

AL VOLTANT DE 8.500 PERSONES HAN PARTICIPAT EN EL PROGRAMA PARANIMF

Al voltant de 8.500 persones han assistit a la programació d'arts escèniques del Paranimf de la UA durant el primer quadrimestre. Integrat per 19 espectacles de teatre, dansa i música, ha destacat el concert didàctic de l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA), que va reunir en dues sessions consecutives a 1.200 alumnes de primària i secundària. Gran afluència de públic, amb la sala plena, van obtenir el Concert de Benvinguda a la Universitat, amb Zenttric, Nada que decir i Versos Rotos, el concert de Huecco, el 26 d'octubre, i el de Despistados, que es va celebrar l'1 de desembre.

En relació amb el teatre, va destacar l'estrena de la producció del Vicerectorat d'Extensió Universitària Agnes de Dios, de John Pielmeier, dirigida i versionada per Fernando Embid. Així mateix, també va obtenir gran afluència de públic el concert institucional de Raimon, celebrat el 19 d'octubre. També ha tingut una gran acceptació els Concerts de Nadal de l'Aula de Música, a càrrec de l'OFUA i la Coral Universitària, en els quals han participat prop de 2.200 persones. El programa Paranimf del primer quadrimestre conclourà el pròxim 12 de gener amb el Recital lírico De París a Madrid. El romanticismo francés y la canción española, a càrrec de la soprano Ascensión Padilla i Amparo Pous.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464