Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert benèfic a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Concert benèfic a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant oferirà una passada especial del seu tradicional Concert de Nadal per a recaptar fons que aniran destinats íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer, AECC. El concert tindrà lloc dissabte que ve, dia 17 de desembre, en l' ADDA, Auditori de la Diputació d'Alacant, a les 20’30 hores. Les entrades, que s'han posat a la venda per un preu simbòlic de 10 euros, es poden adquirir en la Seu de la AECC, situada en el carrer Catedràtic Soler nº 4. També es poden comprar través de Servicam o una hora abans del concert en la taquilla de l'Auditori. A més, s'ha habilitat una fila zero (en Servicam) per a qui vulguen realitzar els seus donatius.

En aquesta ocasió, el director titular de l'OFUA, MIhnea Ignat, ha triat un repertori basat en peces de Tchaikovsky, Chapí, J. Strauss i Dvorák, entre uns altres, encara que anuncia alguna “sorpresa” fora de programa.

El concert conta amb la col·laboració de la AECC i la Diputació d'Alacant.

No és la primera vegada que l'OFUA oferix una actuació benèfica. El passat 29 de juny, la formació universitària va inaugurar la seua temporada estival amb el concert Solidari@s amb Lorca, el fons de la qual es van destinar a les víctimes del terratrèmol que va assolar la localitat murciana al maig.

Para més informació es pot cridar als telèfons: 965924777 i 965909827.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464