Saltar apartados

'Imatges i paraules', a la sala Aifos

Fins al 23 de desembre s'exhibeix en la sala Aifos de la UA la mostra Imatges i paraules, en el qual es combina la poesia textual i la poesia visual, de la mà de l'escriptor i poeta Lluís Alpera i el fotògraf i poeta Lluís Ferri. Alpera, al llac de més de 40 anys, ha escrit i publicat una gran quantitat de llibres de poesia amb els quals ha obtingut nombrosos premis i reconeixements. La mostra s'inaugurarà el pròxim 9 de desembre, a les 12.00 hores, en la sala Aifos.

En aquesta ocasió, es realitza un recorregut diacrònic per l'obra poètica de Alpera amb una selecció de 22 poemes que, units a altres 22 fotografies, oferixen una visió literària i plàstica per a aproximar-nos a un univers líric i evocador. Per la seva banda, Ferri aporta imatges que recreen la temàtica dels poemes i generen un contrapunt estètic que desperta sensacions i produïxen noves percepcions dels versos.

Segons comenta Antoni Miró en el text crític que acompanya la mostra, “existeix una poètica que va més enllà de les paraules, però que també es paraula, que naix de la paraula, del verb. La imatge fotogràfica, quan es fon amb el poema, aconsegueix una nova dimensió, convertint-se en un objecte nou, recognoscible, ple de significats i suggeriments”.

Entrada lliure limitada a la capacitat

Més informació sobre els autors en el document adjunt.

Fitxer adjunt: Cartela de la mostra


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464