Saltar apartados

Matrícula dels tallers de Cultura

El 10 de gener s'obre el termini de matrícula dels tallers del Secretariat de Cultura de la UA del segon quadrimestre del curs acadèmic 2011-2012, dirigits tant a la comunitat universitària com al públic en general. S'oferixen 28 tallers de teatre, divulgació, arts plàstiques, oratòria, escriptura, periodisme, música i cinema.

Nous tallers
A l'oferta tradicional, se sumen noves propostes com el taller “Ilustración infantil y juvenil: crear una imagen a partir de un texto”; “El cortometraje: conocer y analizar el género”; “Taller de cultura i pensament: capitalisme sense alternatives?”, “Taller sobre cultura afrocubana” i “Laboratorio de investigación teatral: crear desde la locura”.. Per a conèixer més detalls dels tallers pots consultar la direcció http://www.veu.ua.es/va/talleres/

Procediment de matrícula
La matrícula podrà realitzar-se en el Punt d'Informació de Cultura (PIC), situat en la planta baixa del Paranimf, telefònicament en el 965 90 37 25, mitjançant el correu electrònic ofi.cultura@ua.es i en http://www.veu.ua.es/va/talleres/.

El rebut de matrícula es podrà fer efectiu en qualsevol caixer automàtic de la CAM, de la xarxa de caixers Telebanco 4B, Bancaixa, Caja Murcia o en qualsevol oficina de la CAM, Banc de Santander, Bancaixa o Caixa Murcia.

L'import del curs haurà de ser abonat en el termini que s'indicarà en el moment de realitzar la matrícula.

Devolució de taxes
Es realitzarà conforme a la normativa de cursos especials de la UA. Una vegada començat el taller no s'admetrà la sol·licitud de devolució de taxes.

Crèdits
La UA expedirà als alumnes que superen els cursos el corresponent certificat, amb la seua indicació de l'equivalent en hores.

El Secretariat de Cultura indicarà el sistema d'avaluació final de cada taller per a l'obtenció del certificat.

Si el nombre d'alumnes matriculats en els cursos i tallers no supera el mínim establert, el Secretariat de Cultura pot resoldre la no celebració dels mateixos.

Més informació
Punt d'Informació de Cultura (PIC)
(Planta baixa del Paranimf)
Tel. 965 90 37 25
e-mail: ofi.cultura@ua.es
http://www.veu.ua.es

Fitxer adjunt: Fullet


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464